ISO 23275-2:2006
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٠ أكتوبر ٢٠٠٦
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents
ملفات الوثيقة ISO 23275-2:2006
الإنجليزية
13 صفحات
الإصدار الحالي
122.82 USD
مجال الوثيقة ISO 23275-2:2006
ISO 23275-2:2006 specifies a procedure for the quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas chromatography (HR-GC) of triacylglycerols, and subsequent data evaluation by partial least squares regression analysis.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC TR 21221:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems


ISO 7730:2025
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria

ISO 8000-220:2025
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement

ISO 22412:2025
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)
