ISO 23275-2:2006

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٠ أكتوبر ٢٠٠٦

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents

ملفات الوثيقة ISO 23275-2:2006

الإنجليزية 13 صفحات
الإصدار الحالي
108.65 USD

مجال الوثيقة ISO 23275-2:2006

ISO 23275-2:2006 specifies a procedure for the quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas chromatography (HR-GC) of triacylglycerols, and subsequent data evaluation by partial least squares regression analysis.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 20236:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Determination of total organic carbon (TOC), dissolved organic carbon (DOC), total bound nitrogen (TNb) and dissolved bound nitrogen (DNb) after high temperature catalytic oxidative combustion
ISO 21474-3:2024
 
مواصفة قياسية دولية
In vitro diagnostic medical devices — Multiplex molecular testing for nucleic acids — Part 3: Interpretation and reports
ISO 20957-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Stationary training equipment — Part 1: General safety requirements and test methods
ISO 19397:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of the film thickness of coatings using an ultrasonic gauge